10 d’abril de 2017

Noticies

Participació de XILOFERA EDICIONS en la 8èna Edició 
d' ARTS LIBRIS (2017)


del 21 al 23 d'abril  del 2017


Aquest any presento com a novetat el Bestiàri oníricun llibre amb 20 gravats xilogràfics que he enllestit a la tardor del 2016. Es tracta d'un recull de 20 gravats amb bèsties i personatges que podrien apareixer en els nostres somnis. 

Aquest llibre s'afegeix als que ja he editat amb anterioritat.


També us posaré al corrent del llibre de bibliòfil en el que estic treballant: L'Odissea, amb 40 gravats xilogràfics sobre 30 fragments escollits de la traducció d'en Joan F. Mira.


Altrament, tindré a disposició, les estampes dels gravats de Josep Subirats i Samora, que al llarc d'aquest 2016 he editat, i que s'han exposat a Centre Cívic Pere Pruna, Centre Cívic Vila Olímpica i Escola Llotja de Barcelona.Si us acosteu per Arts Libris, em trobareu a  l'estand 33 (Xilofera edicions).Projecte: JOSEP SUBIRATS (GRAVATS)


Artista figuratiu, dibuixant, cartellista i pintor de mitjans del segle XX. Tota la seva obra està marcada per la força del seu traç, la importància de la línia i de la composició, i la gran sensibilitat que desprèn a l'acostar-se a tota classe de temes, per humils que siguin.

Domina la perspectiva i tot aquest coneixement el trasllada al gravat, que no ha estat exposat o ha estat exposat molt parcialment.  Per saber mes sobre JOSEP SUBIRATS
Reportatge BTV de la exposió a Centre de Barri Vila Olimpica

El 12 de gener del 2017 varem inaugurar la exposició dels seus gravats xilogràfics.

Tot seguit podeu veure algunes imatges de l'acte de inauguració, del muntatge i de les sales i vitrines de la exposició, al Centre Cívic Pere Pruna.

La exposició estarà oberta fins el 27 de gener.


De totes les estampes se n'ha fet un tiratge limitat i podeu encarregar-les, si us interessa alguna.


Estampació manual sobre paper japóPodeu enviar-me comentaris o fer-me consultes directament per correu electrònic a: fritz.giros@gmail.com

Per veure els gravats xilogràfics de JOSEP SUBIRATS podeu accedir a aquest enllaç: 

Josep SUBIRATS i SAMORA